fbpx

Get free gifts for order above $200 (Singapore & Brunei) & RM350 (Msia)

FRUST SEBAB MUKA SELALU NAMPAK KUSAM, CEPAT TUA DAN KERING?

FRUST SEBAB MUKA SELALU NAMPAK KUSAM, CEPAT TUA DAN KERING?Ini adalah antara masalah utama ramai wanita sekarang. Kadang-kadang sampai dah malas nak tengok cermin dan dah tak tahu nak pakai produk apa sebab banyak produk yang tak berikan kesan macam yang kita nak..Apabila muka dah jadi kering kena berjaga-jaga dan kalau boleh ambillah langkah penjagaan yang lebih sikit supaya kulit tak jadi sensitif pula. .Jika dibiarkan keadaan muka kering tu terlalu lama boleh menyebabkan banyak lagi masalah-masalah muka yang lain dan boleh buat muka nampak lebih tua. Silap-silap orang boleh panggil makcik atau kakak padahal umur masih muda lagi..Jadi dalam video ini kami kongsikan tips-tips mudah untuk elakkan kulit anda daripada menjadi cepat kering dan kusam. .Tujuan kami buat video ini adalah supaya dapat memberi manfaat dan kongsikan ilmu yang ada ini untuk mereka yang bermasalah dapatkan semula kulit yang sihat dan glowing. .Jika anda rasa video seperti ini bermanfaat bolehlah tolong like dan share video ini. Boleh juga komen dan bagi feedback tentang apa2 topik atau soalan tentang penjagaan muka yang ingin kami bantu. :).Terima kasih daripada hati kerana sudi menonton video ini..P/s: Sesiapa yang nak buat skin consultation boleh click link http://bit.ly/NatugeePremierInvitation for FREE CONSULTATION 🙂

Posted by Natugee on Ahad, 10 September 2017

 

Ini adalah antara masalah utama ramai wanita sekarang. Kadang-kadang sampai dah malas nak tengok cermin dan dah tak tahu nak pakai produk apa sebab banyak produk yang tak berikan kesan macam yang kita nak.

Apabila muka dah jadi kering kena berjaga-jaga dan kalau boleh ambillah langkah penjagaan yang lebih sikit supaya kulit tak jadi sensitif pula.

Jika dibiarkan keadaan muka kering tu terlalu lama boleh menyebabkan banyak lagi masalah-masalah muka yang lain dan boleh buat muka nampak lebih tua. Silap-silap orang boleh panggil makcik atau kakak padahal umur masih muda lagi.

Jadi dalam video ini ada saya kongsikan tips-tips mudah untuk elakkan kulit anda daripada menjadi cepat kering dan kusam.

Tujuan saya buat video ini adalah supaya dapat memberi manfaat dan kongsikan ilmu yang ada ini untuk mereka yang bermasalah dapatkan semula kulit yang sihat dan glowing.

Jika anda rasa video seperti ini bermanfaat bolehlah tolong like dan share video ini. Boleh juga komen dan bagi feedback tentang apa2 topik atau soalan tentang penjagaan muka yang ingin saya bantu. 

[vcex_button url=”https://www.natugee.com/natugee-exclusive-invitation/” title=”Get FREE Consultation” style=”graphical” align=”left” color=”black” size=”largel” target=”self” rel=”none”]Get FREE Consultation[/vcex_button]

5% Discount
7% Discount
Free Trial Happy Skin Mask
Sorry, No Luck!
Free Trial Cleanser
Try Again Next Time
Get your chance to win a prize!
Enter your email address and spin the wheel. This is your chance to win amazing discounts!
Our in-house rules:
  • One game per user
  • Cheaters will be disqualified.
0